Author Topic: Front page forum button not working  (Read 1306 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Barthheart

  • Order of the Square Button
  • Arquebusier
  • *
  • Posts: 14679
Front page forum button not working
« on: September 16, 2014, 09:16:51 AM »
The "button" shown in the picture is no longer working. Not sure when it stopped but it used to send me to the forums and now does noting at all.


Offline bayonetbrant

  • Chief Arrogance Mitigator
  • Musketeer
  • *****
  • Posts: 37056
  • Loitering With Intent
Re: Front page forum button not working
« Reply #1 on: September 16, 2014, 09:42:28 AM »
We Canadian-proofed it :)
The key to surviving this site is to not say something which ends up as someone's tag line - Steelgrave

"their citizens (all of them counted as such) glorified their mythology of 'rights'...and lost track of their duties. No nation, so constituted, can endure." Robert Heinlein, Starship Troopers

Offline bayonetbrant

  • Chief Arrogance Mitigator
  • Musketeer
  • *****
  • Posts: 37056
  • Loitering With Intent
Re: Front page forum button not working
« Reply #2 on: September 16, 2014, 09:43:56 AM »
Try it now
The key to surviving this site is to not say something which ends up as someone's tag line - Steelgrave

"their citizens (all of them counted as such) glorified their mythology of 'rights'...and lost track of their duties. No nation, so constituted, can endure." Robert Heinlein, Starship Troopers

Offline Barthheart

  • Order of the Square Button
  • Arquebusier
  • *
  • Posts: 14679
Re: Front page forum button not working
« Reply #3 on: September 16, 2014, 09:48:20 AM »
Works again. Thanks eh?